ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Πάντα δίπλα στα παιδιά των Συναδέλφων μας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Πάντα δίπλα στα παιδιά των Συναδέλφων μας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


Ο ΣΥΜΕΛΣ  πιστή στους στόχους και τις προτεραιότητες της, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και τη νέα σχολική χρονιά, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε  την συνέχιση του προγράμματος ιατρικής ασφάλισης για τα παιδιά μας στον παιδικό σταθμό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
       
Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην προνομιακή ασφάλιση δεν έχει παρά να συμπληρώσει την αίτηση που επισυνάπτεται καταβάλλοντας ταυτόχρονα το συμβολικό ποσό  του 1,5 ευρώ για όλη την χρονιά που θα παραμείνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό.

Και φέτος οι καλύψεις είναι για τα πρώτα έξοδα νοσηλείας (500 ευρώ/περίπτωση ) σε περίπτωση ατυχήματος εντός του σχολικού χώρου,πάντα σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας, την  GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Το ότι ζούμε σε δύσκολες οικονομικά εποχές δεν είναι πλέον διαπίστωση αλλά άνισος αγώνας που δίνουμε κάθε μέρα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Παραμένουμε  αρωγοί στην προσπάθεια μας για καλύτερη διαβίωση και ευνοϊκότερες συνθήκες του καθημερινού αγώνα όλων μας, προσφέροντας ένα μικρό λιθαράκι στις ανάγκες των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.
Με την διαβεβαίωση ότι οι πρωτοβουλίες μας θα αφορούν όλο και περισσότερα μέτρα ανακούφισης  και προσφοράς ευχόμαστε σε όλους μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .