ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 2018: 4 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πόλη - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 2018: 4 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πόλη

Τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι, στα τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Δωδεκανήσου και στην πλατεία Παύλου Μελά.

1. Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Άι Βασίλη στη Μαρίνα Ζέας υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους για να ζήσουν όμορφες στιγμές, με πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων όπως παγοδρόμιο, carouzel, τραμπολίνο, πίστα cart.
Επιπλέον μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφθούν το εργαστήρι του Άι Βασίλη και το εργαστήρι των Ξωτικών για να ζήσουν τη ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
2. Στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, το χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά, για να διασκεδάσουν στην πίστα με τασυγκρουόμενα, στο τραμπολίνο, στο τρενάκι και με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών.
3. Στην πλατεία Δωδεκανήσου, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο σε ένα εντυπωσιακό παιδότοπο με φουσκωτά,στο τραμπολίνο και με πολλά άλλα παιχνίδια, τα οποία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
4. Πλήθος χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και στην πλατεία Παύλου Μελά.
Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο με καρουζέλ, τρενάκι, τραμπολίνο, το έλκηθρο του Άι Βασίλη και πολλές δραστηριότητες.
Το σπίτι του Άι Βασίλη περιμένει τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα άνοιξαν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και θα λειτουργούν για ένα μήνα.