Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση από την ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.για τα Στελέχη του Λ.Σ.(Photo Video) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση από την ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.για τα Στελέχη του Λ.Σ.(Photo Video)Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. με το έργο «Ο Μικρός AMADEUS το παιδί θαύμα». 


Πλήθος συναδέλφων μαζί με τις οικογένειές τους προσήλθαν και σε αυτή την εκδήλωση και παρακολούθησαν ένα έργο που μας έφερε πολλά χρόνια πίσω και μετέφερε στα παιδιά μας την αγάπη του μικρού Μότσαρτ για την μουσική. Ένα μήνυμα που τα παιδιά του Λ.Σ. το έλαβαν από την φανταστική ερμηνεία  των ηθοποιών και το παιχνίδι του Αντώνη Λουδάρου προς το κοινό και προς τα ίδια τα παιδιά . 

Ενθουσιασμένα από το έργο, έκαναν μια ξενάγηση στο ανακαινισμένο θέατρο κόσμημα του Πειραιά, και τελειώνοντας δώσαμε μια υπόσχεση να κάνουμε και άλλες εκδηλώσεις που σκοπό θα έχουν την οικονομική διευκόλυνση και την ποιοτική  διασκέδαση των συνάδελφων . 

Η Εθελοντική Ομάδα Παροχών ευχαριστεί όσους και όσες αφιέρωσαν το πρωινό της Κυριακή τους για την παρακολούθηση της παράστασης και δίνει υπόσχεση να είναι πάντα μαζί στα «ΘΕΛΩ» των συνάδελφων μας . 

Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. έχοντας κατά νου και το εν ενεργεία καθώς και το εν αποστρατεία προσωπικό κάνει εξ ίσου κάλεσμα σε όλες τις εκδηλώσεις μας για όλους. Μην ξεχνάμε ότι πάντα θεωρούμε μια οικογένεια όλα τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος . 

Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας. 

Εθελοντική Ομάδα Παροχών Λιμενικού Σώματος .