Πάρτε μέρος στην κλήρωση για δυο διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «το πιο τρελό τριήμερο» - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πάρτε μέρος στην κλήρωση για δυο διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «το πιο τρελό τριήμερο»


Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση της Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο θέατρο ΗΒΗ με την εξαιρετική παράσταση « Το πιο τρελό τριήμερο» . Συνάδελφοι με τα παιδιά  τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ποιοτική Κυριακή παρακολουθώντας το έργο και μετά να κάνουν βόλτα στα γραφικά στενάκια του Ψυρρή.

Δυο τυχεροί λιλιπούτιοι φίλοι μας κέρδισαν, μετά από κλήρωση, το βιβλίο με το κείμενο και τα τραγούδια της παράστασης σε CD.

Η συγγραφέας του έργου κα Σταμουλάκη Κέλλυ, θέλοντας να ευχαριστήσει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, διέθεσε στην Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ.  (2) δύο διπλές  προσκλήσεις για συναδέλφους  που ίσως και για υπηρεσιακούς λόγους  δεν μπόρεσαν αν και θα ήθελαν να έρθουν μαζί μας στην παράσταση.

Για να πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό πρέπει:

1.            Να είσαστε εν ενεργεία στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και αν υπηρετείτε.
2.            Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης  που ακολουθεί.
3.      Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου της ανακοίνωσης , σε  συναδέλφους μας στο Facebook,  στο viber ή και στο Instagram.



Μην ξεχνάτε η κλήρωση της ΕΟΠΑΛΣ  για ένα Σαββατοκύριακο με πλήρη διατροφή στο THE RANCH ακόμα τρέχει . Μπορεί να είσαι εσύ ο Τυχερός .  ( Πάτα εδώ για περισσότερα ) 


Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 10:00  και οι δυο τυχεροί συνάδελφοι θα ενημερωθούν για να κάνουν χρήση των δωρεάν προσκλήσεων μέχρι και 31 Μαρτίου που ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών πετυχημένων παραστάσεων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την  παράσταση .