ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Η Θεατρική παράσταση « Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» ήρθε για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Η Θεατρική παράσταση « Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» ήρθε για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος


Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.  πάει για άλλη μια φορά θέατρο με όλους τους συναδέλφους μας, το Σάββατο 30 Μαρτίου για να δούμε την παράσταση « Ο Βαφτιστικός της Κυρίας»
Σας περιμένουμε το Σάββατο  30 Μαρτίου   2019 και ώρα  21:00.  Το αντίτιμο του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€ κατ’άτομο με  έναρξη προσέλευσης στις 20:00 και πέρας στις 20:30.

Θεατρική σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ - Καστοριάς 34-38, Αθήνα 104 47 Τηλ.: 2103480099 http://www.athinais.com.gr/el/

Όσοι και όσες συνάδελφοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην παράστασή  μας,   παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ/ άτομο μέχρι και τη Τετάρτη  27 /03 /2019.
Η φόρμα συμμετοχής είναι και σε ηλεκτρονική μορφή στο  www.symels.gr 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εθελοντική ομάδα εργασίας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω συναδέλφους και είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των αιτήσεων συμμετοχής και του ανάλογου αντιτίμου.
  1. Μαρία Φουστάνα                                                      5.  Χρύσα Κατσάνου
  2. Έφη Δαδάρου                                                           6.  Νικολέττα Κάκα
  3. Μαρία Σιδηροπούλου                                              7.  Γεωργία Μπακέα
  4. Δημήτρη Γκιουρτζίδη                                              

ή απευθείας στις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις : paroxes.ls@gmail.com
                               
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ ) 

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Η θεατρική σκηνή "Ζωή Λάσκαρη" ανακαινίζεται και υπό νέα διεύθυνση συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό χώρο πολιτισμού στην θεατρική Αθήνα. Υπό το καινούργιο όνομα "Θεατρική σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ" παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου για τη σεζόν 2018-2018 την γαλλική φάρσα "Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ" των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα.
Πρόκειται για την γνωστή γαλλική φάρσα στην οποία στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον "Βαφτιστικό" που θεωρείται η δημοφιλέστερη Ελληνική οπερέτα όλων των εποχών. Ανέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1917 με πρωταγωνιστές την Κυβέλη και τον Αιμίλιο Βεάκη.
Υπόθεση του έργου: 
      Ένας ζωηρός βαφτιστικός ερωτεύεται από φωτογραφία την όμορφη νονά του που έχει να τον δει από τότε που τον βάφτισε! Είναι όμως ο αληθινός βαφτιστικός ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής του στο μέτωπο, που έχει βάλει στο μάτι την παντρεμένη γυναίκα; Τι θα πει ο άντρας της όταν τους πιάσει στα πράσα; Και ακόμη περισσότερο πώς θα δικαιολογηθούν στον αυστηρό συνταγματάρχη θείο όταν εκείνος μπουκάρει ξαφνικά, ανεμίζοντας με μανία την σημαία της ηθικής;
     Με φόντο τους Βαλκανικούς πολέμους ο "Βαφτιστικός της Κυρίας" υπόσχεται τρελές φαρσικές καταστάσεις, συνεχείς ανατροπές και ξέφρενο γέλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, την σκηνοθεσία της παράστασης ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, ενώ συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι: Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και Εύη Κολιούλη.
Στον ρόλο του Βαπτιστικού ο Όθων Μεταξάς.
Τα σκηνικά και τα κουστούμια σχεδιάζει η Λαμπρινή Καρδαρά.