Ανανέωση συνεργασίας με τα φροντιστήρια "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" σε όλη την Ελλάδα για το νέο ακαδημαϊκό έτος - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ανανέωση συνεργασίας με τα φροντιστήρια "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" σε όλη την Ελλάδα για το νέο ακαδημαϊκό έτος


Το Δ.Σ. του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την  ανανέωση της συνεργασία του με  την αλυσίδα φροντιστηρίων "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Η Προσφορά αφορά  όλα τα εν ενεργεία, και εν αποστρατεία στελέχη καθώς και για τους μόνιμους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ ,  σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ TOY ΟΜΙΛΟΥ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - AFTER SCHOOL MΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ 5253/19)


Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL προσφέρουν, σε όλα τα μέλη του συλλόγου σας – στους εργαζομένους του Λιμενικού Σώματος και στις οικογένειές τους πανελλαδικά,

20% έκπτωση σε όλα τα προγράµµατα µαθηµάτων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ 
για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου – Φοιτητές & Απόφοιτους 

25% έκπτωση στα προγράµµατα σχολικής µελέτης AFTER SCHOOL 
για παιδιά ∆ηµοτικού και Πρότυπα Σχολεία

Οι προαναφερόμενες ειδικές εκπτώσεις µας για εσάς ισχύουν για όλους τους μαθητές που θα εγγραφούν στα εκπαιδευτήρια µας για την τρέχουσα σχολική περίοδο 2021 – 2022.

Επίσης, εξαιρετικά για εσάς και για την πανελλαδική συνεργασία μας, σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων που θα εγγραφούν σε εμάς, θα τους παρέχουμε επιπλέον, εντελώς δωρεάν:

1. ένα ετήσιο αιματολογικό check up του ομίλου διαγνωστικών κέντρων AFFIDEA

2. μια σχολική τσάντα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ή AFTER SCHOOL για τα βιβλία των παιδιών 

3. ένα test επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου της εταιρίας σταδιοδρομίας EMPLOY ή ένα test δεξιοτήτων του κέντρου ανάπτυξης ΠΡΟΧΩΡΩ για τα παιδιά Δημοτικού


Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

Εμείς θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και υπηρεσίες που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να σας προσφέρει!


(*) ∆ιευκρινήσεις:
(1) Τα ανωτέρω στο παρόν ισχύουν για ήδη υπάρχοντα τµήµατα ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και AFTER SCHOOL, µε µέσο όρο αριθμού ατόμων 5 - 6 µαθητές ανά τάξη, με 8 – 9 το μέγιστο.

(2) Οι αναφερόμενες εκπτώσεις δεν ισχύουν για τους ήδη εγγεγραµµένους µαθητές µας παρά µόνο για τις νέες εγγραφές. Στην περίπτωση παλαιάς εγγραφής (που ένας εκ των γονέων του μαθητή ανήκει στο Λιμενικό Σώμα), τότε ο τοπικός διευθυντής του Κέντρου μας ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - AFTER SCHOOL θα του προσφέρει επιπλέον 5% έκπτωση από την τιμή που είχε ήδη λάβει ο μαθητής μας.

(3) Σε περίπτωση που ένας µαθητής μας δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων (πολυτέκνων, αριστούχων, εκπαιδευτικών κλπ.), τότε ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι όλες μαζί  αθροιστικά.

(4) Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος δικαιούνται την αντίστοιχη έκπτωση που αναφέρεται ανωτέρω, βάσει του επίσημου καταλόγου διδάκτρων ∆ΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL 2021 - 2022. 

(5) Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται στα μέλη σας, καθώς και στις οικογένειες τους, έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

(6) Η παρούσα εκπτωτική συνεργασία μεταξύ του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων του Λιμενικού Σώματος θα ανανεώνεται αυτόματα ετησίως, με τις ίδιες παροχές εκπτώσεων, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .