Ελάτε να γνωρίσουμε τους τετράποδους Λιμενικούς στην 2η Διεθνή Έκθεση Discover dog Festival - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ελάτε να γνωρίσουμε τους τετράποδους Λιμενικούς στην 2η Διεθνή Έκθεση Discover dog Festival

Στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Discover dog Festival το Λιμενικό Σώμα θα βρίσκεται παρών στο Mec Παιανιας 11-12-13 Οκτώβρη να σας ενημερώσει για τα μικρά και μεγάλα ερωτήματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας.

Οι αστυνομικοί σκύλοι, αποτελούν από την αρχή της δραστηριοποίησης τους, την αιχμή του δόρατος στις κεντρικές και περιφερειακές Υπηρεσίες όπου λειτουργούν Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών και Γραφεία Ασφαλείας.

Οι χειριστές και οι αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πέραν της καθημερινής διατεταγμένης υπηρεσίας τους, είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο για να ταξιδέψουν και να επιχειρήσουν σε οποιοδήποτε σημείο της Χώρας μας, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού.

Η εκπαίδευση των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις Διακηρύξεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Δικαιωμάτων των Ζώων.

Στο περίπτερο το Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ σας περιμένουμε όλους για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Μην χάσετε την ειδική παρουσίαση του Λ.Σ.την: 

Παρασκευή 11-10-2019 από 17:00 έως 17:20
Σάββατο  12-10-2019 από 12:20 έως 12:40 

Είσοδος ελεύθερη για όλους. Ωράριο λειτουργίας 10:00-20:00

Να ευχηθούμε καλή διεξαγωγή σε όλους και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διοργανώτρια εταιρεία Petline SA.