ΣΥΜΕΛΣ και Ekdromi.gr : Για να διαλέγετε εσείς τον τόπο άλλα και το κόστος των διακοπών σας . - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΣΥΜΕΛΣ και Ekdromi.gr : Για να διαλέγετε εσείς τον τόπο άλλα και το κόστος των διακοπών σας .



Το καλοκαίρι έφτασε. Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.για άλλη μια φορά δίπλα στον συνάδελφο σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να υπηρετεί, άλλα και στην υπόλοιπη οικογένεια μας, αυτή των εν αποστρατεία συναδέλφων μας προσφέροντας πάντα  οικονομικές διακοπές για όλους .

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και του Ekdromi.gr και διάλεξε εσύ τον προορισμό σου αλλά και το κόστος χρημάτων που θελεις να ξοδέψεις  και φύγαμε για να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. 


Η διαδικασία απλή και δωρεάν για όλους . 

Μπαίνοντας στο παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου θα λάβεις ένα Email από εμάς, και η περιπέτεια ξεκινάει. 



Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!



Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .


%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529