ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. Συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία ΦΕΡΟΥΣΗ που δραστηριοποιούνται από το 1930 - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. Συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία ΦΕΡΟΥΣΗ που δραστηριοποιούνται από το 1930


Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη  θέση να σας ανακοινώσει άλλη μια συνεργασία με ένα από τα παλαιότερα  βιβλιοπωλεία που δραστηριοποιούνται  στον Πειραιά, τα βιβλιοπωλεία ΦΕΡΟΥΣΗ .

Μπορείτε να προμηθευτείτε γραφική ύλη για εσάς και τα παιδιά σας έγκαιρα & με έκπτωση μέχρι 20% (σε διάφορους κωδικούς προϊόντων).

Οι φίλοι του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. που θέλουν να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους, μπορούν να επισκεφτούν το σύνδεσμο https://www.papermarket.gr/ & να δώσουν την παραγγελία τους χρησιμοποιώντας το ακόλουθο κουπόνι για να εκμεταλλευτούν την έκπτωση που μας κάνουν τα Βιβλιοπωλεία Φερούση!

Το εκπτωτικό κουπόνι των 10€ μπορούν να το χρησιμοποιήσουν τα μέλη του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. για έκπτωση σε αγορές που γίνονται και απευθείας από το κατάστημα!

Κάντε τώρα την παραγγελία σας και βγείτε κερδισμένοι! 
Όροι : 

Σε περιπτωση φυσικής παρουσίας στα καταστήματα Φερούση θα πρέπει απαραιτητα να επιδείξετε την υπηρεσιακή σας ταυτότητα για τους εν ενεργεία, την ταυτότητα αποστράτου για τους φίλους μας τους απόστρατους ή ένα σημείωμα μισθοδοσίας για τους Πολιτικούς Υπαλλήλους. 

Σε περιπτωση courier απαραίτητη η επίδειξη  των εγγραφων ταυτοποίησης κατά την παράδοση .

Σημ: Κερδίζετε 10€ αυτόματα με κάθε αγορά σας

Λίγα λόγια για τα βιβλιοπωλεία Φερούση 

To 1930 ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα «ΦΕΡΟΥΣΗ» στην αγορά του Πειραιά οδός Τσαμαδού 9 από τότε πολλά άλλαξαν . Η φιλοσοφία όμως παρέμεινε ίδια . Η ποιότητα & οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την γνώση που μας έδωσαν τα χρόνια είναι τα εφόδια μας. Με αυτά εξυπηρετούμε τον πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 
Εισάγουμε γραφική ύλη,χαρτί φωτοτυπικό και πουλάμε σε τιμές χονδρικής . Επίσης είμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς των σακιδίων PASO. Για τον μαθητή, τον φοιτητή, τον επαγγελματία.
 Διαθέτουμε την τεχνική υποδομή fax, φωτοτυπικά, πλαστικοποιητές, σπιραλομηχανές , κατασκευάζουμε και  σφραγίδες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας όταν εσείς το χρειαστείτε αλλά ακόμα και αν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας για να διευκολύνουμε την καθημερινή σας ζωή.
Το 2010 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στην οδό Αιγάλεω & Βιτωλίων πάλι στον Πειραιά που είναι η αγάπη μας. Στο χώρο αυτό ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί άνετα επιλέγοντας από τα χιλιάδες προϊόντα που διαθέτει και να επωφεληθεί από τις προσφορές. Διαθέτει συνεχές ωράριο όλο τον χρόνο. Είμαστε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που προσαρμόζεται στη σύγχρονη εποχή.
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε. 
--
ΦΕΡΟΥΣΗ βιβλιοχαρτοπωλείο από το 1930
Κεντρικό: Τσαμαδού 9, Πειραιάς 185 31,
Τηλ.Κέντρο : 210-4177992 , Fax: 2104132400
Υποκ/μα: Αν/χου Κωνσταντίνου Πανανά 38 (πρώην Βιτωλίων), Πειραιάς 185 45


Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .


%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529