ΣΥΜΕΛΣ και Manessis Travel σε μια νέα συνεργασία για όλους τους συναδέλφους. - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΣΥΜΕΛΣ και Manessis Travel σε μια νέα συνεργασία για όλους τους συναδέλφους.


Ο Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ταξιδιωτικό κολοσσό MANESSIS TRAVEL.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος καθώς και οι Μόνιμοι Πολιτικοί Υπάλληλοι (ΜΠΥ) του ΥΝΑΝΠ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελλάδα και γιατί όχι και τον κόσμο ολόκληρο. 

Ακολουθεί η  επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές με τήρηση πάντα των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής  κατά του COVID-19.

"Η εταιρεία Manessis και η μακραίωνη εμπειρία της στον χώρο του τουρισμού,  θέλοντας να τιμήσει το Λιμενικό Σώμα που τόσα χρόνια στηρίζει και εμπιστεύεται την εταιρεία μας σε εσωτερικό και εξωτερικό, προτείνει ελκυστικούς τουριστικούς  προορισμούς  που συνδυάζουν την ασφάλεια, την παροχή υψηλής ποιότητας σε σχέση με την τιμή που θα δαπανήσει ο κάθε επισκέπτης.

Σας αποστέλλουμε προτάσεις διακοπών σε ελκυστικούς τουριστικούς  προορισμούς  που συνδυάζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την εξασφάλιση των υγειονομικών συνθηκών σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 3*, 4* και 5*. Βασικό κριτήριο είναι η παροχή υψηλής ποιότητας σε σχέση με την τιμή που θα δαπανήσει ο κάθε επισκέπτης. Συνεπώς, εξασφαλίσαμε σε συγκεκριμένες περιόδους, διαμονή με υψηλές παροχές σε ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που περιλαμβάνουν πρωινό, ημιδιατροφή ή all inclusive (αναλόγως το ξενοδοχείο) σε ειδικές τιμές."










Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .


%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529