Απίστευτη προσφορά κινητής τηλεφωνίας για το ε.ε. και ε.α. προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Απίστευτη προσφορά κινητής τηλεφωνίας για το ε.ε. και ε.α. προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Έχετε βαρεθεί να μένετε από λεπτά ομιλίας και Data στο κινητό σας; Ο π ΣΥΜΕΛΣ φροντίζει για εσάς με την ένταξη του στο νέο πρόγραμμα της Alpha Promo. 


Έτσι λοιπόν από σήμερα όλο το εν ενεργεία προσωπικό καθώς  το εν αποστρατεία και οι Πολιτικοί Υπάλληλοι του ΥΝΑΝΠ έχουν πρόσβαση στα παρακάτω προγράμματα που σας επισυνάπτουμε και αυστηρά μόνο με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας των παραπάνω. 


Το πρόγραμμα της προσφοράς περιέχει τα παρακάτω: 


35GB, 1000’ προς όλους και 300SMS με 13€ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου (καρτοκινητό )

40GB, Απεριόριστη ομιλία και 500SMS με 15€ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου (καρτοκινητό) 

+ μεταφορικά. 


Το πρόγραμμα μπορεί να γίνει σε νέους αριθμούς ή εάν είστε σε άλλο πάροχο μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό σας


Το πρόγραμμα δεν διατίθεται στα καταστήματα


Το πρόγραμμα της προσφοράς είναι καρτοκινητό  Free2Go της Νova - Wind (χωρίς συμβόλαιο, χωρίς πάγιο και δεσμεύσεις). 


Η διάθεση των πακέτων θα γίνεται συγκεντρωτικά αποκλειστικά από την εταιρεία Alpha Promo αναφέροντας το "Λιμενικό Σώμα"  και κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 


Λοιπές λεπτομέρειες, για την διάθεση των πακέτων και άλλων πληροφοριών που αφορούν την προσφορά: Alpha Promo τηλ.: 2311293571, κιν.:6909262645, φαξ: 2311243317. 


Παρακαλούμε όπως κοινοποιηθεί το παρόν σε όλους τους αποδέκτες και ενδιαφερόμενους. 


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος ή του ΥΝΑΝΠ

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .