The Greek Mask Project: Μάσκες από την 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη για το Λιμενικό Σώμα - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

The Greek Mask Project: Μάσκες από την 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη για το Λιμενικό Σώμα


Η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη δημιούργησε to The Greek Mask Project στα μέσα Απριλίου με σκοπό την εμψύχωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στην μάχη κατά του Covid-19. Αρχικώς δημιούργησε και δώρισε 300 μάσκες στον Ευαγγελισμό, επεκτείνοντας γρήγορα την δράση της, παρέχοντας πάνω από 1,500 μάσκες σε όλα τα νοσοκομεία Covid-19 στην πρωτεύουσα. 

Η πρωτοβουλία της έφηβης τιμήθηκε τον Μάιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως κοινωνική συνεισφορά μοναδικής Ελληνίδας κατά την διάρκεια της πανδημίας. Από τότε η Κοραλία συνέχισε, επεκτείνοντας την δράση του The Greek Mask Project, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της χώρας να θωρακίσει την χώρα με την επανέναρξη του τουρισμού. 

Εφοδίασε την ομάδα Πολιτική Προστασίας στο αεροδρόμιο των Αθηνών, καθώς και ξενοδοχεία όπως την Μεγάλη Βρετανία αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης, κυρίαρχος πόλος  έλξης τουριστών. Αυτή την εβδομάδα, εφοδίασε πάνω από 250 λιμενικούς στο Βόρειο Αιγαίο, από τα Ψαρά μεχρι τους Φούρνους. Η  Κοραλία είναι μαθήτρια του Κολεγίου Αθηνών.


Πρωτοβουλία και κινητοποίηση του Γραφείου Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής με το Greek face mask project όπου και χάρισε 250 μάσκες σε συναδέλφους  σε Χίο, Ψαρά, Οινούσσες, Καρδάμυλα, Σάμο, Βαθύ, Πυθαγόρειο Άγιο Κήρυκο, Ικαρία, Καρλόβασι, Φούρνους, Αγαθονήσι.


Πηγή www.symels.gr


"Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Με αφορμή αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα αποφασίσαμε να τιμήσουμε όλους τους Λιμενικούς του Βορείου Αιγαίου, εφοδιάζοντας τους με τις μάσκες μας!! Ευχαριστούμε θερμά την Κέλλυ Μενελάου και το Λιμενικό Σώμα για την συνεργασία τους με το The Greek Mask Project!🇬🇷

-

On this important day for Greece, we decided to pay tribute to the Hellenic Coast Guard, equipping all of its officers in the Northern Aegean with our masks!! A big thanks to Kelly Menelaou and the HCG for teaming up with The Greek Mask Project!"





Πηγή 
https://www.facebook.com/thegreekmaskproject/