Συνεργασία ΣΥΜΕΛΣ με τον Όμιλο FF Group παρέχοντας 20% έκπτωση σε ολους τους συναδέλφους - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Συνεργασία ΣΥΜΕΛΣ με τον Όμιλο FF Group παρέχοντας 20% έκπτωση σε ολους τους συναδέλφους

 


Ο  ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Όμιλο FF  Group παρέχοντας 20% έκπτωση  σε ολους τους συναδέλφους (εν ενεργεία & εν αποστρατεία)  στο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου.  

Ποιός είναι όμως ο  Όμιλος FF Group

O Όμιλος FF Group είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών ειδών και της μόδας έχοντας μία δυναμική παρουσία στην Ελληνική Αγορά!

Διατηρεί καταστήματα Αθλητικών Ειδών NIKE ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο της ανδρικής και γυναικείας ένδυσης και υπόδησης μέσω των multi brand concept καταστημάτων Collective, Collective Sports και Collective Underwear.

Επίσης σχεδιάζει, παράγει και διανέμει τις υπέροχες μάρκες Folli Follie και την βραβευμένη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων Links of London.

Δείτε την  προσφορά τόσο στα εν ενεργεία όσο και στα εν αποστρατεία Στελέχη του Λιμενικού Σώματος στα παρακάτω καταστήματα της Εταιρείας. 

Δείτε ΕΔΩ την προσφορά σε PDF 





Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .



%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529