ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Διακοπές με διατακτικές για όλους τους συναδέλφους απο τον Π.Ο.Ν. και το MANESSIS Travel - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Διακοπές με διατακτικές για όλους τους συναδέλφους απο τον Π.Ο.Ν. και το MANESSIS Travel

 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων  Λιμενικού Σώματος  (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλο ένα  δικό σας αίτημα που έγινε πράξη.


Σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας μας που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι με το ταξιδιωτικό γραφείοManessis Travel (δείτε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΣΥΜΕΛΣ https://www.symels.gr/2020/07/manessis-travel.html) καταφέραμε να εντάξουμε όλα τα ταξίδια του εν λόγω ταξιδιωτικού γραφείου στο σύστημα των διατακτικών μέσω του Π.Ο.Ν. (Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού ).- https://pon-hn.gr/


Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι:


Από σήμερα όλα τα Στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. εν ενέργεια, οι εν αποστρατεία συνάδελφοι αλλά και οι  μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΝΑΝΠ έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, χωρίς να αποτελεί τροχοπέδη το οικονομικό κόστος του εκάστοτε ταξιδιού.


Από την πλευρά μας ως ΣΥΜΕΛΣ σας θυμίζουμε σε κάθε περίπτωση τα πρωτόκολλα που πρεπει να ακολουθούμε κατά του COVID19  και ευχόμαστε κάθε ιδέα σας να γίνεται πράξη μέσω του Συλλόγου μας!


Σε λίγες μέρες ο Σύλλογος μας θα σας ενημερώσει για τα νέα πακέτα εκδρομών πάντα σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό κολοσσό “Manessis  Travel”.  


Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε μας στα Social Media για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Συλλόγου ΟΛΩΝ μας!

 

www.symels.gr


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .



%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529