ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Νέα ανανεωμένα προγράμματα σταθερής- κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε συνεργασία με την WIND - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Νέα ανανεωμένα προγράμματα σταθερής- κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε συνεργασία με την WIND


 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νεα πακέτα που εξασφάλισε σε  συνεργασία με τη WIND στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία αλλά και τη συνδρομητική  τηλεόραση. 

Η προσφορά ισχύει για όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ( Εν ενεργεία, εν αποστρατεία καθώς και για τους  πολιτικούς Υπαλλήλους ΥΝΑΝΠ). 

Για αιτήσεις και πληροφορίες θα πρέπει να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:
 211-1824568  & 210-4639280
Ημέρες & ώρες  Λειτουργίας : Δευτέρα – Τετάρτη –Σάββατο 9:00-15:00  
                                           Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-21:00

Σας τονίζουμε ότι οι παροχές ισχύουν αφού προηγηθεί επικοινωνία στα προαναφερόμενα τηλεφώνα.









Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .