Καλοκαίρι Ελλάδα 2021: Παμε διακοπές με τον Manessis Travel σε φανταστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Καλοκαίρι Ελλάδα 2021: Παμε διακοπές με τον Manessis Travel σε φανταστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα



Για τον ΣΥΜΕΛΣ  τα ταξίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ευλογημένοι που ζούμε σ έναν τόπο που διαρκώς μεταμορφώνεται, αλλάζει χρώματα και εικόνες. Ένας τόπος  ολοφώτεινος, λαμπερός, πολύχρωμος, με  ατέρμονο ορίζοντα, ξεχωριστές αμμουδιές και παραδείσιες ακτογραμμές!!!


Τη φετινή χρονιά που οι συνθήκες είναι  αισιόδοξα διαφορετικές, που η πανδημία και η ηθική επιταγή για την  προστασία της ζωής, μας συντάραξε ως ο «τρελοβοριάς τα στειρολίθαρα», καλούμαστε να απολαύσουμε τον τόπο μας, την Ελλάδα μας ακολουθώντας τη ματιά του «ποιητή του φωτός» που με τα λόγια και τους στίχους του έκανε τη χώρα μας να μοιάζει η πιο φωτεινή όλου του κόσμου.

 

Ο ΣΥΜΕΛΣ και η εταιρεία Manessis με την μακροχρόνια εμπειρία της στoν χώρο του τουρισμού, εκκινεί την καλοκαιρινή περίοδο στην μετα- Covid εποχή, υπεύθυνα και με σεβασμό στην ανάγκη όλων των συναδέλφων  μας ( εν ενεργεία - εν αποστρατεία )  για καλοκαιρινές διακοπές. 

Για τον λόγο αυτό, θέλοντας να τιμήσει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος  που τόσα χρόνια στηρίζουν και εμπιστεύονται την εταιρεία Manessis, έκανε έρευνα για ελκυστικούς τουριστικούς  προορισμούς  που συνδυάζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την εξασφάλιση των υγειονομικών συνθηκών σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* . 

Βασικό κριτήριο είναι η παροχή υψηλής ποιότητας σε σχέση με την τιμή που θα δαπανήσει ο κάθε επισκέπτης. Συνεπώς, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε σε συγκεκριμένες περιόδους, διαμονή με υψηλές παροχές σε ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που περιλαμβάνουν πρωινό, ημιδιατροφή ή all inclusive (αναλόγως το ξενοδοχείο) σε ειδικές τιμές. 


Μην ξεχνάτε την συνεργασία που εξασφάλισε ο ΣΥΜΕΛΣ και ο Manessis Travel για διατακτικές μέσω του ΠΟΝ για ολους 














Επικοινωνήστε μαζί μας στην ειδική απευθείας τηλ. γραμμή 2103290222/6937100585



Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .

%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529