ΠΣΥΜΕΛΣ : 10% έκτπωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα A2SK - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΠΣΥΜΕΛΣ : 10% έκτπωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα A2SK



Ο ΠΣΥΜΕΛΣ και το ηλεκτρονικό κατάστημα  A2SK σας κάνουν έκπτωση 10% επι των αγορών σας με τον  εκπτωτικό κωδικό (PSYMELS10)  που μπορούν να εισάγουν όλοι οι συνάδελφοι πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Λίγα λόγια για την A2SK

Η αγάπη μας για τα ταξίδια και την απόκτηση νέων εμπειριών, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που μοναδικός της στόχος είναι η ομορφιά και η καλαισθησία.

Επιλέγουμε ποιότητα και αισθητική και την προσφέρουμε απλόχερα στους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν στην καθημερινότητά τους νότες λάμψης και πολυτέλειας!

Βασική μας προϋπόθεση είναι τα προϊόντα που προτείνουμε για εσάς να τα επιλέγουμε να τα χρησιμοποιούμε πρώτα εμείς!

Είμαι η Αγγελική, είμαι η Σοφία και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα της A2SK να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας!

Τα 3 προϊόντα φαβορί είναι με χαβιάρι της σειράς CAVIAR LINE (κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας & για το περίγραμμα των ματιών) και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα και περιέχουν επίσης ωμέγα-3 και 6 λιπαρά οξέα, που ενυδατώνουν και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

Η κρέμα ημέρας με βασιλικό πολτό είναι από τις αγαπημένες κρέμες των Γάλλων γιατί είναι πλούσια σε αμινοξέα (συστατικά του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας) και χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Έχει επίσης την ιδιότητα να προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ηλιακών ακτίνων (φωτογήρανση).

Το serum δεν θέλει σύσταση μιας και έχει μπει για τα καλά στην ζωή των γυναικών.

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου με Argan Oil

Τονωτική Lotion με Argan Oil και τα προϊόντα σπιτιού όπως αρωματικά κεριά & Diffuser αρώματος χώρου..

ΣΟΦΙΑ E-mail: sofia@a2skbeauty.com Τηλ: 6936848629

ΑΓΓΕΛΙΚΗ E-mail: angie@a2skbeauty.com Τηλ: 6932835989

a2skbeauty



Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .