ΠΣΥΜΕΛΣ : Στα (8) οκτώ ευρώ η εξέταση RAPID Test COVID απο την affidea σε όλη την Ελλάδα - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΠΣΥΜΕΛΣ : Στα (8) οκτώ ευρώ η εξέταση RAPID Test COVID απο την affidea σε όλη την Ελλάδα

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο  Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA, προχωράει σε αναπροσαρμογή των τιμών της εξέτασης RAPID.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, η τιμή για τη εξέταση RAPID Test COVID αναπροσαρμόζεται στα 8,00€.


H  εξέταση PCR Test COVID αναπροσαρμόζεται στα 40,00€ και θα ισχύει από 16/03/2022



Σημειώνουμε ότι η άνωθεν τιμή θα είναι σε ισχύ από 01/03/2022


Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στην Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test)  πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, ενώ η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί σταθερή δέσμευση.


Επιπλέον , θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Όμιλος Affidea συνεργάζεται με τους πλέον αξιόπιστους οίκους Αμερικής και Ευρώπης, προσφέροντας μια «in vitro» διαγνωστική ταχεία δοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου (Ag) SARS-CoV-2, η οποία καλύπτει και τις περιπτώσεις που νοσούν από  την μετάλλαξη Οmicron. Οι οίκοι είναι εγκεκριμένοι με FDA (EUA), έχουν CE-IVD και έχουν πάρει έγκριση επείγουσας χρήσης( ΕUA) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).



Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .