Συλλογή βιβλίων για τα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. από Δήμο Πειραιά, Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά & «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Συλλογή βιβλίων για τα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. από Δήμο Πειραιά, Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά & «Όλοι Μαζί Μπορούμε»


 Συλλογή βιβλίων για παιδιά  ηλικίας από 1 έως 18 ετών διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στο πλαίσιο της επιτυχημένης τους συνεργασίας με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».


Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα βιβλία το  Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 (ώρες 10:00 με 14:00) στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο – Δημαρχείο Πειραιά, πλατεία Κοραή).


Τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα ωφελούμενα παιδιά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και τους μαθητές του προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη».


Σημειώνεται, πως στην κοινωνική αυτή ενέργεια συμμετέχουν 40 Δήμοι της Αττικής.



Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:


«Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, συμμετέχουν για ακόμη μια φορά στην κοινωνική δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», συγκεντρώνοντας βιβλία, προκειμένου να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα στα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες, φορείς και συλλόγους να προσφέρουν βιβλία, συμμετέχοντας σε αυτή την κοινωνική ενέργεια, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς σε όλους όσοι χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν, για ακόμα μια φορά, την αλληλεγγύη που τους διακρίνει. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα παιδιά. Αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».


 


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε σχετικά:


«Τα παιδιά μας είναι το παρόν και το μέλλον του Πειραιά και της χώρας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από τη θέση ευθύνης που υπηρετούμε, είναι να τους εξασφαλίσουμε ό,τι απαιτείται για τη διασφάλιση της ομαλής ανάπτυξης και εξέλιξής τους. Και επειδή το βιβλίο αποτελεί την πνευματική τροφή των παιδιών, εξίσου σημαντική με την υλική τροφή, καλούμε όλους τους Πειραιώτες να συμμετάσχουν μαζικά στην εθελοντική προσφορά βιβλίων για τα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.».

Πηγή