Είσοδος Στελεχών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στο νέο αναμορφωμένο χώρο του Πρατήριου της Αστυνομίας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Είσοδος Στελεχών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στο νέο αναμορφωμένο χώρο του Πρατήριου της Αστυνομίας


Ο Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.  σας ενημερώνει για την είσοδο όλων των συναδέλφων μας (εν ενεργεία - εν αποστρατεία και Μόνιμο Προσωπικό ΥΝΑΝΠ ) και των οικογενειών  αυτών στον αναμορφωμένο χώρο  του Πρατηρίου της Αστυνομίας στην Λ. Συγγρού αρ. 288,  Καλλιθέα

Το πρατήριο της Αστυνομίας λειτουργεί στα πρότυπα όλων των στρατιωτικών πρατηρίων με πληθώρα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών.

Δίδετε η δυνατότητα έκδοσης οικογενειακής κάρτας για όλα τα στελέχη και τα μέλη των οικογενειών τους.  

Λίγα Λόγια για το Πρατήριο 

Στο Αστυνομικό Πρατήριο, το οποίο έχει συνεχή παρουσία δίπλα στον ένστολο και την οικογένειά του από το 1980, εργαζόμαστε καθημερινά, προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες - ωφελούμενο προσωπικό και τις οικογένειές τους- μια πληθώρα ειδών στις προνομιακότερες τιμές της αγοράς, στον αναμορφωμένο, ευχάριστο και σύγχρονο χώρο 1900 τ.μ. που στεγάζεται στη Λ. Συγγρού 288 και Μυκηνών 1 (είσοδος και χώρος στάθμευσης πελατών επί της Μυκηνών).

Λόγω της μακρόχρονης παρουσίας μας στην αγορά ειδών σούπερ μάρκετ καταφέρνουμε μέσα από καλά εδραιωμένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου να προσφέρουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ένα σύγχρονο νοικοκυριό (τρόφιμα, είδη καθαρισμού, ατομικής υγιεινής, οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές μικροσυσκευές), από επώνυμες αλλά και αξιόλογες ελληνικές εταιρείες μικροπαραγωγών, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μόνιμα, ενώ διατίθενται είδη και σε επιπλέον προσφορές πέραν των είδη χαμηλότερων τιμών τους.

Πέραν του σούπερ μάρκετ λειτουργεί και χώρος 950 τ.μ. με επώνυμες εταιρείες ειδών ένδυσης, υπόδησης, μοτοσυκλέτας, ταξιδιού, σπιτιού και αξεσουάρ, τα οποία διατίθενται σε τιμές τουλάχιστον 15% φθηνότερα από την αγορά. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι: ROBOTIS, LEONARDO UOMO (ανδρική ένδυση), ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ (επώνυμα είδη μοτοσυκλέτας όλων των εταιρειών), SUGAR FREE, MAKI PHILOSOPHY, DONNA MARTHA (γυναικεία ένδυση), FILA, SAUCONY, ARENA, UMBRO (αθλητικά είδη), DIPLOMAT (είδη ταξιδίου), ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ (λευκά είδη), BELLA, XTi (ανδρική και γυναικεία υπόδηση), ARMYMANIA (στρατιωτικά, αστυνομικά κλπ είδη), WALK, MARISE (εσώρουχα, πυζάμες) VISETTI, PRINCE SILVERO, ΣΟΡΩΤΟΣ (αξεσουάρ, ρολόγια, είδη δώρων).

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στον αναμορφωμένο χώρο μας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και να μας στηρίξετε στη συνεχιζόμενη προσπάθεια αναβάθμισής μας, με νέα προϊόντα και συνεργασίες.































Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .