Eκπαίδευση των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Eκπαίδευση των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)




 Συγχαίρουμε τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας, Πλοίαρχο ΛΣ Κατσούλη Γεώργιο, για τη μέριμνα που επιδεικνύει για το προσωπικό του. Ειδικότερα, προγραμματίστηκε και εκτελέστηκε με επιτυχία η εκπαίδευση των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) καθώς και στη σωστή χρήση απινιδωτή υπό την επιμέλεια της Δ.Λ.Α  Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Μπρούνου Παρασκευής και του Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Γερακάκη Στέφανου.


Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο "Αύρα" στο λιμάνι της Ραφήνας από τη σχολή ναυαγοσωστικής ACTION CLUB HELLAS παρουσία του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Medi First Aid , κ.Αναστασίου Νικολάου και του υπευθύνου και πιστοποιημένου εκπαιδευτή της, κ.Σταικου Γεώργιου. Κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης τα στελέχη του Λ.Σ επιτηρούνταν από τέσσερις (4) πιστοποιήμενους εκπαιδευτές και μία γιατρό, οι οποίοι παρεύρισκονταν στο χώρο προς υποβοήθηση του έργου.   


Η Medi First Aid είναι Παγκόσμιος Αναγνωρισμένος Οργανισμός που σκοπό έχει την εκπαίδευση ατόμων στη σωστή και ασφαλή παροχή Πρώτων Βοηθειών μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει η Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρον τον κ.Σταικο ,υπεύθυνο της εταιρίας ACTION CLUB HELLAS, για την ευγενική του χορηγία στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και την πρόθεσή του να δωρίσει στο  Κ.Λ.Ραφήνας έναν απινιδωτή για παιδιά και ενήλικες και δυο (02) First Αid Kits πλήρως εξοπλισμένα όπως ανακοινώθηκε μετά το πέρας της εκπαίδευσης.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της εκπαίδευσης:













Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)