Τοπική Προσφορά : Ενημέρωση για μειωμένες τιμές στα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος από το «Aqualand Corfu Water Park» στην Κέρκυρα - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Τοπική Προσφορά : Ενημέρωση για μειωμένες τιμές στα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος από το «Aqualand Corfu Water Park» στην Κέρκυρα


Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος (Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.) ενημερώνει τους Συναδέλφους ότι μετά από ενέργειες μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και  κατόπιν επικοινωνίας με την Διεύθυνση του Πάρκου « Aqualand Corfu Water Park»  μας ενημέρωσαν την αποδοχή του αιτήματος μας και προσφέρουν στους Συναδέλφους καθώς και στους συγγενείς Ά βαθμού έκπτωση στις τιμές εισόδου στο Πάρκο.

Συγκεκριμένα οι τιμές εισόδου θα διαμορφωθούν στα 16€ ευρώ για τους ενήλικες (12+ ετών) και στα 12 ευρώ για τα παιδιά (4+ έως 12 ετών).

Κατά την είσοδο στο πάρκο, η έκπτωση θα ισχύει με την επίδειξη της ταυτότητας του Λιμενικού Σώματος. Επιπλέον, δικαιούνται έκπτωση και πρόσβαση μόνο στους συγγενείς Α' βαθμού του κατόχου της ταυτότητας. 

Πηγή