Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου 2022 από τον ΟΠΕΚΑ. Πως θα γίνει διανομή των εισιτηρίων στους δικαιούχους - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου 2022 από τον ΟΠΕΚΑ. Πως θα γίνει διανομή των εισιτηρίων στους δικαιούχους


 Από τη Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, οι κληρωθέντες δικαιούχοι των δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους  από οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας

Για την παραλαβή του δελτίου, απαιτείται φυσική παρουσία του ιδίου του δικαιούχου, ο οποίος πρέπει να έχει μαζί του:

α) Αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής του ή Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ) του,

β) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Προσοχή: Oι κληρωθέντες δικαιούχοι των δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους έως και 30/8/2022 από οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας.

Μετά τις ημερομηνίες αυτές, ακολουθεί αναδιανομή των δελτίων όλων των προγραμμάτων για αιτούντες που δεν κληρώθηκαν και κληρωθέντες που δεν παρέλαβαν μέχρι τις ως άνω ημερομηνίες δελτία ή βιβλία. Η παραλαβή των δελτίων από τα ΚΕΠ ή των βιβλίων από τα βιβλιοπωλεία υλοποιείται εφεξής με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με τη διαδικασία αυτή της αναδιανομής, μπορούν όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση μέχρι να εξαντληθούν τα δελτία, να επωφεληθούν από τις παροχές μέχρι να λήξει η ημερομηνία που υλοποιούνται τα προγράμματα. Επίσης, δεν αποκλείονται από τα προγράμματα των επόμενων ετών, αρκεί να έχουν τις προϋποθέσεις υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

 

Αναλυτικά

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το πρόγραμμα αφορά σε 32.500 δικαιούχους για θεατρικές παραστάσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η διάρκεια ισχύος είναι από τις 5 Ιουλίου 2022 έως τις 30 Μαΐου 2023.

Για κάθε δελτίο η επιχείρηση επιδοτείται με ποσό μέχρι 15 ευρώ για την Κεντρική Σκηνή και με ποσό μέχρι 12 ευρώ για την Παιδική Σκηνή.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα για δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου έχουν:

α) Οι συνταξιούχοι του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) και οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερηλίκων του άρθρου 1 του Ν.1296/1982.

β) Οι ασφαλισμένοι του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2021) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

 

Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου 2022 από τον ΟΠΕΚΑ. Ποιοι είναι δικαιούχοι

Αριθμ. 35693 – ΦΕΚ τεύχος Β 1849/14.04.2022
Καθορισμός προγραμμάτων, αριθμού δικαιούχων και προϋποθέσεων συμμετοχής στα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2022