Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης" από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λιμενικού Σώματος στο βρεφονηπιακό σταθμό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ-VIDEO) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης" από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λιμενικού Σώματος στο βρεφονηπιακό σταθμό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 


Αγαπητοί συνάδελφοι, 

και φέτος, την 15/12/2022, στις εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού του ΛΣ μετά από πρόσκληση του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ., παρευρέθηκε η Υπηρεσία Μουσικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για να χαρίσει χαμόγελα, τόσο στους λιλιπούτειους μαθητές όσο και στα στελέχη του, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, οι μικροί μαθητές απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδησαν μαζί με τα στελέχη της Φιλαρμονικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και συμμετείχαν διαδραστικά, παίζοντας με τα κρουστά όργανα όπως τους παρασχέθηκαν από τη Φιλαρμονική ομάδα. 

Ως Σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τον Μαέστρο, Διευθυντή της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βρεττό Γεώργιο και τα στελέχη της Φιλαρμονικής Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά, στο κάλεσμά μας, με αμέριστη χαρά  και ευγένεια για τη Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης".  

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια και το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού για το καθημερινό ανιδιοτελές τους έργο απέναντι στα παιδιά των συναδέλφων μας. 

Τον Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Υπ/ρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία και η Αν. Γ.Γ.  Σημ/ρος Λ.Σ.(ε.α.) Κονδύλη Αργυρώ.

Emoji Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος, σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλές γιορτές , με αγάπη, υγεία και ψυχική ανάταση! EmojiEmoji


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή και την ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών και εδεσμάτων.