Ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. ΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΦΩΤΟ) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. ΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΦΩΤΟ)


 Τα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντής της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. ανέλαβε απο τις 20/02/2023 ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΠΑΝΟΣ Νικόλαος,  παραλαμβάνοντας απο τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΒΡΕΤΤΟ Γεώργιο την συνέχεια του έργου της υπηρεσίας  με σκοπό την προβολή του σώματος.

Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΠΑΝΟΣ Νικόλαος γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Αθήνα κ κατατάχθηκε  το 1988 στη Σ.Δ.Υ.Λ.Σ. με την ειδικότητα του Μουσικού.


Στην Υ.Μ. έχει υπηρετήσει ως κορυφαίος εκτελεστής κλαρινέτου, επικεφαλής τμημάτων καιΤμηματάρχης  Α΄.Σπούδασε κλαρινέτο στο Εθνικό Ωδείο στην τάξη του Θεόδωρου Παρασκευόπουλου και αποφοίτησε το 1997 παίρνοντας το δίπλωμα του με ‘’Άριστα παμψηφεί ‘’ και το Β’ βραβείο. Επίσης σπούδασε Θεωρητικά και πήρε πτυχίο Αρμονίας με Άριστα  και  Ενοργάνωσης Πνευστών οργάνων με Άριστα.


Συμμετείχε σε σεμινάρια κλαρινέτου με τους Michel Arrignon & Walter Boykens. Από το 2001 ως το 2011 εργάστηκε ως βασικό  μέλος της ορχήστρας της παιδικής σκηνής καθώς και της οπερέτας  της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.


Επίσης έχει συνεργαστεί με την Πρότυπη Ορχήστρα Δωματίου Αθηνών, την Ορχήστρα Sinfonietta  Αθηνών και την ορχήστρα της Όπερας Δωματίου Αθηνών .  Ο νέος μαέστρος μας έχει λάβει μέρος σε Φεστιβάλ μουσικής δωματίου στην Δανία, καθώς και σε κύκλο συναυλιών στην Αγγλία. Επίσης με διάφορα σύνολα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες στην Αθήνα ( Μέγαρο Μουσικής, Γκαίτε, Παρνασσός κ.α.),καθώς και στην επαρχία.


 Από το 1997,όπου τελείωσε τις σπουδές του στο κλαρινέτο έχει διδάξει Kλαρινέτο,  και Μουσική Δωματίου σε διάφορα Ωδεία της Αθήνας, όπως Εθνικό Ωδείο (κεντρικό) και παραρτήματα (Βριλησσίων, Μενιδίου , Αμαρουσίου , Περιστερίου, Ηλιούπολης κ.α.),


στο Ελληνικό Ωδείο, παράρτημα βορείων προαστίων, Δημοτικό Ωδείο Ασπροπύργου καθώς και Ενοργάνωση Πνευστών Οργάνων.







Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)