Ο ΣΥΜΕΛΣ στην καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (ΦΩΤΟ) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ο ΣΥΜΕΛΣ στην καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (ΦΩΤΟ)


 Αγαπητά μέλη 


Την 30/6/2023, στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΛΣ πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των λιλιπούτειων μαθητών του, σκορπίζοντας το γέλιο και τα πιο θερμά τους χαμόγελα τόσο στους γονείς όσο και στο προσωπικό και τους παρευρισκομένους που πλαισίωσαν την εκδήλωση, ολοκληρώνοντας μια ακόμα σχολική χρονιά με πολλά χαμόγελα και αγκαλιές. Η γιορτή έκλεισε με καλοκαιρινές μουσικές μελωδίες απο την Υπηρεσία Μουσικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  υπό τη  μαεστρία του Αντιπλοιάρχου ΛΣ Μπάνου Νικόλαου.


Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του σταθμού Υπχο ΛΣ Βαρβαγιάννη Βασιλική καθώς και το προσωπικό του για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της γιορτής.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. Υπουργός Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής και Επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ (εα) Κλιάρης Θ., η Διευθύντρια ΓΔΟΥ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Σγουρού Μ., ο Διευθυντής ΔΠ Πλοίαρχος ΛΣ Μπουλακάκης Ε., ο Τμηματάρχης Διοικητικής Μέριμνας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ελευθεράκης Γ., ο Ιερέας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. π. Δημήτριος Βαρσαμίδης, o Γ.Γ. ΠΕΑΛΣ κ.Φύκας Γ. και ο Ταμίας της ΠΕΑΛΣ κ.Παγάνης Ι.


Τον Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. εκπροσώπησε η Πρόεδρος Υπ/ρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία, η οποία μετά το πέρας της εκδήλωσης απένειμε τιμητικό θυρεό στη Διευθύντρια του Β/Ν σταθμού Λ.Σ. για την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά στα τέκνα των στελεχών του Λ.Σ..


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος, σας στέλνουμε τις ευχές μας για ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο χαμόγελα και όμορφες στιγμές