Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

 


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητού Συμβουλίου του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. χαιρετίζουν την ιδέα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. (ΕΑΑΛΣ) για την πρόληψη των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος, εναντίον του καρκίνου του μαστού και στέλνουν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού :

"Χάραξε την πορεία της ζωής σου με γνώμονα την πρόληψη και την ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού.

Μείνε δυνατή γιατί η ζωή είναι ωραία! "


Η 25η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο Σύλλογός μας στέλνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, αφιερώνοντας το ποίημα "Σημάδι Ζωής" του Γενικού Γραμματέα Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ., κ.Κοντόπουλου Δημοσθένη.


Μήνυμα κα Κοντάκου Ελένης Υπεύθυνης Ισότητας Φύλων ΕΑΑΛΣ 

"Η 25η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η σωστή ενημέρωση ,η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές κι αυτό αφορά κάθε γυναίκα που οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό της.

Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ της ΕΑΑΛΣ αποφάσισε,εισηγήθηκε και εξασφάλισε την μετακίνηση της κινητής μονάδας μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας ,την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου,για την πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για τις εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους του ΛΣ.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό,  σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6945464394, κα Ελένη Κοντάκου , μέχρι τις 17 Νοεμβρίου."