Στην 3η θέση η ομάδα του ΛΣ στο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023 - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Στην 3η θέση η ομάδα του ΛΣ στο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023

 
Από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης  Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023.


Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την εποπτεία της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).


Στους αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση υπό τις οδηγίες του ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΜΠΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ με τις εξής αθλήτριες:


ΑΝΘ/ΣΤΕΣ ΛΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ


ΕΠ/ΣΤΕΣ ΛΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΟΥΙΖ - ΣΑΓΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ


Λ/Φ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗ


ΔΟΚΙΜΕΣ Λ/Φ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΔΕΛΗ ΘΩΜΑΙΣ - ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ  - ΝΤΟΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ - ΚΑΜΑΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΜΠΟΚΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.


Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, 2η κατετάγη η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 3η θέση η ομάδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, 4η η ομάδα του Στρατού Ξηράς και στην 5η θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος.


Τους αγώνες παρακολούθησαν κατόπιν προσκλήσεως του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού πολλοί μαθητές των παρακείμενων σχολείων καθώς και δόκιμοι της σχόλης Λ/Φ δίνοντας μια διαφορετική νότα ενθουσιασμού.