ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Μετακομίζετε; Παίρνετε μετάθεση; Ο ΤΖΙΜΗΣ είναι δίπλα σας με 10% έκπτωση και τις πιο οικονομικές τιμές για τους συναδέλφους μας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Μετακομίζετε; Παίρνετε μετάθεση; Ο ΤΖΙΜΗΣ είναι δίπλα σας με 10% έκπτωση και τις πιο οικονομικές τιμές για τους συναδέλφους μας

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και ο ΤΖΙΜΗΣ δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που μετακομίζει, με προνομιακές τιμές και έκπτωση κατά περίπτωση το λιγότερο 10%. 

http://www.tzimis.com/


Το γραφείο μεταφορών "ΤΖΙΜΗΣ" δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και ανυψώσεων για περισσότερο από 40 έτη. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις από και προς οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της Ελλάδας (ηπειρωτική & νησιωτική χώρα). Η έδρα μας είναι στην Αθήνα.

Στις δραστηριότητές μας, περιλαμβάνονται κάθε είδους μεταφορικά έργα, όπως μεταφορές και μετακομίσεις οικοσκευών, συσκευασίες και αποθηκεύσεις οικοσκευών, μεταστεγάσεις εταιρειών, εθνικές μεταφορές, διανομές εμπορευμάτων, μεταφορές πιάνων, ειδικές μεταφορές και ανυψώσεις (μηχανήματα βαρέως τύπου, χρηματοκιβώτια, αυτοκίνητα κ.λ.π.). Το έμπειρο προσωπικό μας, η άριστη κατάσταση των φορτηγών αυτοκινήτων και των μηχανημάτων μας  είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε τις μεταφορές-μετακομίσεις των αντικειμένων σας με ασφάλεια, ταχύτητα και οικονομία, όχι μόνο στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οι μεταφορές και μετακομίσεις των οικοσκευών σας, η μεταστέγαση της εταιρείας σας, αλλά και η μεταφορά ενός μόνο αντικειμένου  χρειάζονται επαγγελματική φροντίδα την οποία το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, η συνεχής συνεργασία με ιδιώτες και εταιρείες του δημόσιου/ιδιωτικού τομέα, αλλά κυρίως η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση οποιουδήποτε μεταφορικού έργου. Μεταφερθείτε οικονομικά και αξιόπιστα, επιλέγοντας την μεταφορική εταιρεία ΤΖΙΜΗΣ.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλ. 6972-428685, 210-8222688 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στο site μας: http://www.tzimis.com/index.php/contact και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .