Θέλεις να μάθεις αυτοάμυνα; Μην το σκέφτεσαι μάθε τώρα KRAV MAGA με 25% έκπτωση - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Θέλεις να μάθεις αυτοάμυνα; Μην το σκέφτεσαι μάθε τώρα KRAV MAGA με 25% έκπτωση

Tο Κραβ Μαγκά είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και κάθε μορφής βία. 

Προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών.

Οι τεχνικές του Κραβ Μαγκά διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες. Στο Κραβ Μαγκά η εκπαίδευση είναι δομημένη πάνω σε πραγματικά σενάρια επιθέσεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (στο δρόμο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο χώρο εργασίας κ.ά.). Αυτή η λογική αλλά και η γενική προσέγγιση του Κραβ Μαγκά πηγάζουν από τη μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του, τα οποία επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα. 

Το Κραβ Μαγκά αναπτύχθηκε για χρήση στον δρόμο, έτσι σε αυτό δεν υπάρχουν κανόνες. Όταν κάποιος δέχεται μία βίαιη επίθεση στον δρόμο δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει πόσους αντιπάλους ή όπλα θα αντιμετωπίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο η εξάσκηση στο Κραβ Μαγκά βασίζεται σε ένα σύστημα χωρίς κανόνες.

Για την συμμετοχή στα μαθήματα δεν απαιτείται καμία προϋπάρχουσα γνώση πολεμικών τεχνών και δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, αρκεί ο ασκούμενος να είναι υγιής και να μπορεί να λάβει μέρος σε συνήθεις αθλητικές δραστηριότητες. 

Για περισσότερες πληροφορίες: kravmaga.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τζανέτος Πλαγιαννάκος, 6972895513.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .