Αποχαιρέτησε τα παρκέ η Κελ/στής του Λιμενικού Σώματος Αφροδίτη Κοσμά - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Αποχαιρέτησε τα παρκέ η Κελ/στής του Λιμενικού Σώματος Αφροδίτη Κοσμά


 Η Αφροδίτη Κοσμά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι αποσύρεται από την δράση στα 38 της χρόνια, έχοντας κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους.

Τέλος εποχής για την Αφροδίτη Κοσμά, καθώς όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ, σε ηλικία 38 ετών.

Η Κοσμά αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στην Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους σε πρωταθλήματα αλλά και Κύπελλα και φυσικά το τρόπαιο του EuroCup με την ομάδα του Αθηναϊκού, ενώ έχει δώσει το παρών σε αρκετά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Η ανακοίνωσή της:

"Είκοσι έξι χρόνια γεμάτα μπάσκετ!! Προπονήσεις, Αγώνες, Πάθος, Νίκες, Ήττες, Δάκρυα, Γέλια, Ενθουσιασμός, Απογοήτευση, ΠΑΡΚΕ... μία λέξη που τα περικλείει όλα!
Μέσα σε όλη αυτήν την πορεία των δυόμιση δεκαετιών γνώρισα ανθρώπους πολύ σημαντικούς, γενναιόδωρους και μη. Όλοι έγιναν ένας "κρίκος", συμβάλλοντας σε αυτό που είμαι σήμερα!

Είμαι βαθιά ευγνώμων για τις εμπειρίες μου, που σίγουρα διαμορφώθηκαν από όλους αυτούς τους σταθμούς. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, αλλά και αυτούς που προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο, γιατί με πείσμωσαν και με δυνάμωσαν, με σκοπό να είμαι απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο μου.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να βγάλω αυτήν τη φανέλα, κλείνοντας εδώ το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, κρατώντας άπειρες αναμνήσεις και φίλους ζωής! Λένε όμως… πως κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Life is basketball… Basketball is life"