Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΜΠΟΥΔΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: O Έλληνας διεθνής διαιτητής του πόλο - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΜΠΟΥΔΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: O Έλληνας διεθνής διαιτητής του πόλο


Ο Σημαιοφόρος Λ. Σ. ΜΠΟΥΔΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ υπηρετεί στο γραφείο αθλητισμού και ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία LEN να διευθύνει τον δεύτερο τελικό αγώνα του Eurocup στην Βουδαπέστη ανάμεσα στις OSC Budapest (HUN) και VK Szolnoki Dozsa (HUN).

Και σε αυτό τον αγώνα έδειξε το επίπεδο που τον διακατέχει. Συγχαρητήρια Νίκο....συνέχισε να μας κάνεις περήφανους.

Αφιέρωμα απο τον τελικό αγώνα  

Η Σόλνοκ είναι η κυπελλούχος Ευρώπης στο πόλο Ανδρών για το 2021. Η ουγγρική ομάδα, που είχε κερδίσει τον πρώτο εμφύλιο τελικό στην έδρα της με 14-11, ηττήθηκε, αργά το βράδι του Σαββάτου (8/5), στη Βουδαπέστη από τη συμπατριώτισσά της Όρβοσι με 11-8, στον επαναληπτικό και το κύπελλο κρίθηκε στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί υπήρξε ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής. Ήταν ο τερματοφύλακας της Σόλνοκ ο Βίκτορ Ναγκι. Απέκρουσε τρία πέναλτι στη σειρά και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του η οποία κατάφερε να σκοράρει στα τρία πρώτα πέναλτι (3-0). Να θυμίσουμε ότι η Όρβοσι ήταν η ομάδα που απέκλεισε από τον τελικό τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα του τελικού ήταν: 2-2, 3-3, 2-2, 4-1 και 0-3 στα πέναλτι. Σύνολο: 11-11.

Πηγή 

Ελληνική παρουσία με Μπουδραμή

Στον επαναληπτικό τελικό του Euro Cup είχε την τιμή να σφυρίξει ο Έλληνας διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής (φωτο κάτω) και μάλιστα με επιτυχία, μαζί με τον Ιταλό Φίλιππο Γκόμεζ.