ΠΣΥΜΕΛΣ : Συνάντηση με τον Α΄ Υπαρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ισάκογλου Νικόλαου - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΠΣΥΜΕΛΣ : Συνάντηση με τον Α΄ Υπαρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ισάκογλου Νικόλαου


 Την Τρίτη,  27-07-2021 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η πρώτη με πρωτοβουλία μας, συνάντηση  του Δ.Σ. του συλλόγου μας,  με τον Α΄ Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ισάκογλου Νικόλαο, στο γραφείο του στο κτίριο ΥΝΑΝΠ.

Η παρουσία έγινε σεβόμενη όλους τους υγειονομικούς κανόνες. 

Ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας καλωσόρισε εγκάρδια και η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σύγκλισης απόψεων σε ιδέες και προτάσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

 Ο διάλογος ξεκίνησε με τη ανάδειξη της σπουδαιότητας του πολιτισμού ως παράγοντα ανάπτυξης της ανθρωπότητας. Εκφάνσεις του όπως η πολιτιστική δράση και η πνευματική καλλιέργεια διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και αφήνουν το αποτύπωμά τους στο πέρασμα των χρόνων.  

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις του συλλόγου μας.  Ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έδειξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στη βούλησή μας για τη δημιουργία πολιτιστικού στίγματος επ΄ωφελεία όλων των συναδέλφων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σταθεί αρωγός στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας. 

Τον ευχαριστούμε θερμά!   


 Για το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.


                 Η Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας


                 Υπ/ρχος Λ.Σ.                                                                       Υπ/ρχος Λ.Σ. 

     ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ                                           ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


Στην φωτογραφία από αριστερά  Σημ/ρος ΛΣ Σεφέρης Γ. - Υπ/ρχος ΛΣ Κάκα Ν. - Υπ/ρχος ΛΣ Βερροπούλου Α - Αντιναύαρχος Λ.Σ Ισάκογλου Νικόλαου -Σημ/ρος Λ.Σ (ε.α) Κονδύλη Α. - Υπ/ρχος ΛΣ Κοντόπουλος Δ.