Χίος : Η Θεατρική Ομάδα απο Λιμενικούς «Ούριος Άνεμος» ανοίγει τα φτερά της... (VIDEO) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Χίος : Η Θεατρική Ομάδα απο Λιμενικούς «Ούριος Άνεμος» ανοίγει τα φτερά της... (VIDEO)

 Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος «Ούριος Άνεμος», με έδρα την Χίο ξεκίνησε την πολιτιστική της δράση,  ετοιμάζοντας την Θεατρική παράσταση "Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον"  σε σκηνοθεσία του Βασίλειου Δημητριάδη. 

Την Παρασκευή 08-10-21 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, παρουσιάστηκε στο κοινό της Χίου η Θεατρική Ομάδα και ξεκίνησαν τα πρώτα εργαστήρια για την προετοιμασία της παράστασης. 

Μια νέα θεατρική ομάδα που κάνει πρεμιέρα στα θεατρικά δρώμενα της Χίου, αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Όλες οι δράσεις της ομάδας θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μοναδικό σκοπό να συνεισφέρουν σε άλλες κοινωνικές ομάδες – συλλόγους καθώς και  ιδρύματα που χρήζουν οικονομικής η άλλης βοήθειας.

Η θεατρική παράσταση ετοιμάζεται να προβληθεί την περίοδο της άνοιξης και η διάρκειά της θα είναι 1,5 ώρα. Συμφώνα με τον κ. Βασίλη Δημητριάδη και τον κ. Μιχάλη Στουπάκη, πρόκειται για ένα έργο με πολλές ανατροπές, μία αλληγορική παράσταση, η οποία αφορά μία ομάδα ανθρώπων που ζουν σε ένα χωριό με την «κατάρα» να έχουν μία περιορισμένη συνείδηση. Σε όλη την  εξέλιξη του έργου θα παρακολουθήσουμε εάν τελικά η κατάρα μπορεί να σπάσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα «Ούριος Άνεμος» μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι που ενδιαφέρονται.

Καλή αρχή στους συναδέλφους μας