Παιδική παράσταση Δον Κιχώτης : Ήμασταν όλοι εκεί .... - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Παιδική παράσταση Δον Κιχώτης : Ήμασταν όλοι εκεί ....


Σε ένα κατάμεστο θέατρο (Sold out) διεξήχθη η πρώτη θεατρική παράσταση του ΠΣΥΜΕΛΣ μετά την επανέναρξη των θεατρικών σκηνών.

Ήμασταν όλοι εκεί, γεμίζοντας το θέατρο με χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών αλλά και συναδέλφων που απόλαυσαν το θίασο Μαγικές Σβούρες και το έργο "Δον Κιχώτης", ένα αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες.

Ο Σύλλογος χάρισε  χαμόγελα  στους λιλιπούτειους φίλους του, κληρώνοντας βιβλία του σκηνοθέτη Δημήτριου Αδάμη και μοιράζοντάς τα στα παιδιά.

Όσοι συνάδελφοι δεν καταφέρατε να έρθετε και να παρακολουθήσετε την παράσταση μαζί με τα παιδιά σας, θα έχετε τη δυνατότητα μέσω του ΠΣΥΜΕΛΣ να την παρακολουθήσετε με την ίδια προνομιακή τιμή των 8 ευρώ μέχρι τις 10 Ιανουάριου 2022. (Θα πρέπει εκ των προτέρων να γίνει συνεννόηση με το θέατρο, αναφέροντας τον  ΠΣΥΜΕΛΣ και στη συνέχεια επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή σας ταυτότητα μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 4 εισιτήρια από το εκδοτήριο / ανά ταυτότητα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΥΜΕΛΣ αλλά και όλοι οι συνάδελφοι που συνεισφέρουν καθημερινά με ανιδιοτέλεια και εθελοντισμό στον ελεύθερό τους χρόνο, θα συνεχίσουν να επιλέγουν ποιοτικές παραστάσεις για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και σας καλούμε να γίνεται μέλος του ΠΣΥΜΕΛΣ (Πάτα Εδώ)   

Καλές Γιορτές με Υγεία!
Δημήτριος Αδάμης-  Σκηνοθέτης της παράστασης (VIDEO)