Ο Πειραιάς υποδέχεται τη «Γιορτή Λουλουδιών» στο Πασαλιμάνι - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ο Πειραιάς υποδέχεται τη «Γιορτή Λουλουδιών» στο Πασαλιμάνι


 Έως και τις 15 Μαΐου στην πλατεία Κανάρη

Με χρώματα και αρώματα «πλημμύρισε» ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, καθώς ξεκίνησε σήμερα (30/4) η Γιορτή Λουλουδιών στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, που διοργανώνει γι ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής.

Η πολύχρωμη αυτή γιορτή που αποτελεί θεσμό για την πόλη μας, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου και λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 22:00.

Για 15 ημέρες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες από όλη την Αττική θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λουλούδια και φυτά της αρεσκείας τους και να στολίσουν με αυτά τα μπαλκόνια και τις βεράντες τους, δίνοντας άρωμα και χρώμα στις γειτονιές του Πειραιά.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να περιηγηθεί στον πολύχρωμο κόσμο των λουλουδιών και να ζήσει όμορφες στιγμές σε μια «μικρή όαση» από χρώματα και αρώματα.

Τα εγκαίνια της Γιορτής Λουλουδιών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, στις 12:00, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.


Πηγή