Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά στην μοτοσυκλέτα σου; Κάνε το τώρα με έκπτωση απο 10% έως και 20% - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά στην μοτοσυκλέτα σου; Κάνε το τώρα με έκπτωση απο 10% έως και 20%

 Ο π ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλη μια συνεργασία, επ' ωφελεία των συναδέλφων, μας με τον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Ελαστικά που ειδικεύεται χρόνια στην πώληση και τοποθέτηση ελαστικών  για μηχανές. 

Με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος καθως και στελεχών εν απορστατεία, θα έχετε αυτόματα 10%  εως και 20% έκπτωση  για την αγορά σας από την τιμή λιανικής του τιμοκαταλόγου. Κάρτες δεκτές και δυνατότητα πληρωμής με δόσεις. 

Στα καταστήματά μας (Κεντ.:Μιχαλακοπούλου 125 & Υπ/μα:Κων/λεως 44,Περιστέρι) θα βρείτε όλες τις μάρκες ελαστικών με δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση.

Η εμπλοκή και μακροχρόνια συμμετοχή μας σε αγώνες ταχύτητας πανελληνίων πρωταθλημάτων για περισσότερα από 16 χρόνια, έχουν φέρει εμπειρία και γνώσεις στον τομέα των ελαστικών αλλά πάνω απ΄όλα τη γνώση για την επιλογή και χρήση κατάλληλων ελαστικών για την κάθε περίπτωση, όπως απαιτούν οι ανάγκες των αγώνων και του δρόμου.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 125, ΑΘΗΝΑ

τηλ :210 7775380 -Fax:210 7798116
ΥΠ/ΜΑ: ΚΩΝΣΤ/ΛΕΩΣ 44,Περιστέρι
τηλ:210 5770877 - Fax:2105770876
Στα καταστήματά μας θα βρείτε ελαστικά των κορυφαίων κατασκευαστών που εγγυώνται για την υψηλή ποιότητά τους. Επιπλέον διαθέτουμε οτιδήποτε αφορά τον τροχό της μοτοσυκλέτας σας όπως φρένα, ρουλεμάν τροχών , αλυσίδες, γρανάζια. 


Παρακαλούμε όπως κοινοποιηθεί το παρόν σε όλους τους αποδέκτες και ενδιαφερόμενους


Θέλεις και εσύ να κάνεις έκπτωση στα προϊόντα της επιχείρησης σου στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Στείλε και εσύ στο paroxes.ls@gmail.com την προσφορά σου ΤΩΡΑ..!! Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος ή του ΥΝΑΝΠ

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .