Τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλου υδατοσφαίρισης σφύριξαν οι διεθνείς διαιτητές Μπουδραμης Ν. και Κυράνης Κ. - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλου υδατοσφαίρισης σφύριξαν οι διεθνείς διαιτητές Μπουδραμης Ν. και Κυράνης Κ.


 Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά είχαν οι διεθνείς διαιτητές υδατοσφαίρισης Σημαιοφόρος ΛΣ Μπουδραμής Νικόλαος και ο Υποπλοίαρχος ΛΣ Κυράνης Κωνσταντίνος.


Οι συνάδελφοι διεθνείς διαιτητές στην Υδατοσφαίριση συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας υγρού στίβου.


Η φετινή αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι δύο συνάδελφοι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές με την χώρα μας να βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος της υδατοσφαίρισης τόσο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας και συλλόγων αλλά και με τους διαιτητές μας.


Ο μήνας Μάιος ήταν ο μήνας των τελικών για την υδατοσφαίριση με τους Μπουδραμή και Κυράνη να συμμετέχουν στους τελικούς Κυπέλλου αντρών και γυναικών που διεξήχθησαν στη Βουλιαγμένη στις 9-11 Μαϊου με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων. Κυπελλούχος στους άντρες στέφθηκε ο Ολυμπιακός και στις γυναίκες ο Εθνικός Πειραιά.


Στη διαδικασία των play off για τη στέψη του πρωταθλητή στη χώρα μας και οι δύο συνάδελφοι διαιτήτευσαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς αγώνες και λόγω της πολύ καλής τους απόδοσης η επιτροπή διαιτησίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος όρισε τους δύο συναδέλφους να σφυρίξουν τους τελικούς του πρωταθλήματος τον μεν Μπουδραμή Νικόλαο στους άντρες και τον Κυράνη Κωνσταντίνο στις γυναίκες με τους διαιτητές μας να έχουν κορυφαία απόδοση.

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες ο τελικός ήταν μεταξύ των κορυφαίων ομάδων Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης.

Πρωταθλητής και στους και στις δύο περιπτώσεις στέφθηκε ο Ολυμπιακός.


Να θυμίσουμε δε ότι τον Ιανουάριο οι δύο διεθνείς διαιτητές έδωσαν το παρών και στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφειο κολυμβητήριο μεταξύ της Εθνικής ομάδας και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος ύστερα από πρωτοβουλία του Γ.Γ. του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλου πραγματοποιώντας για λογαριασμό του Make A Wish τις ευχές 3  παιδιών .


Ευχόμαστε στους συναδέλφους Μπουδραμή Νικόλαο και Κυράνη Κωνσταντίνο πάντα επιτυχίες.