"Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα" της Επικ/στή Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης άνοιξε τα πανιά του …..!!!(ΦΩΤΟ) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

"Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα" της Επικ/στή Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης άνοιξε τα πανιά του …..!!!(ΦΩΤΟ)

 


Σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο της Ι. Μητροπόλεως Περιστερίου παρουσιάστηκε την Πέμπτη 06 Ιουνίου του 2024 το Βιβλίο της Επικ/στη Λ.Σ. Μουρκογιάννη Ελένης με τίτλο «Ο Πρωτέας γνωρίζει το Λιμενικό Σώμα». Ο Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (ΣΥΜΕΛΣ) ήταν εκεί για να τιμήσει την συνάδελφο & φίλη Ελένη και να τονίσει την ανάγκη πως όλοι οι συνάδελφοι μπορούν πλην των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και στον ελεύθερο τους χρόνο, να εξωτερικεύουν τις δεξιότητες που ο κάθε ένας μας κρύβει. 


Έτσι λοιπόν και η δικιά μας Ελένη, ως συγγραφέας πλέον, μπαίνοντας στα "παπούτσια" ενός παιδιού, μεταφέρει τις εικόνες εκείνες που βλέπει και καταλαβαίνει για το ρόλο & την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στον πολίτη.


Ο ΣΥΜΕΛΣ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην Συνάδελφο μας, αλλά και να στείλει το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα σε κάθε δράση η οποία ενισχύει τους δεσμούς του Λιμενικού Σώματος με την κοινωνία . 


Ας είναι λοιπόν καλοτάξιδο…..!!!


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΣΥΜΕΛΣ Γκιουρτζίδης Δ. αλλά και η Αναπληρωτής Γραμματέας της Ένωσης Λ.Σ. Κεντρικής Υπηρεσίας Παναγιωτίδου Σόνια η οποία παρουσίασε και το βιβλίο σε μια εξαιρετική εκδήλωση. 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι ομιλητές : Μήνα Λαμπρινή αστυνομικός Συγγραφέας, ο Σιούσουρας Πέτρος  καθηγητής Γεωπολιτικής τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρεβεζιάνου Ελισάβετ ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγεία, κοινωνιολόγος και συγγραφέας και η Μάστορα Ιωάννα διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ συγγραφέας και μέλος συνδέσμου Ελληνίδων επιστημόνων.